Gezellige pubquiz

Op 9 november was er door het bestuur een gezellige avond georganiseerd. Na een warm welkom met koffie/thee met gebak, werden er groepen gevormd voor een pubquiz. Deze quiz bestond uit vragen over Sint Nicolaasga, de omgeving, inwoners, koorleden en natuurlijk muziek. Na een spannende strijd in 9 ronden was team 7 de winnaar. Het winnende team bestond uit Ria, Bertien, Emmie, Bernard en Edwin.

Website online

Vanaf oktober 2014 heeft koor Meiinoar een eigen site. Op deze site kan je alle data vinden wanneer ons koor een dienst verzorgd. Ook zijn wij op zoek naar koorleden die regelmatig nieuws of andere berichten schrijven welke op deze nieuwspagina komen te staan.

Binnenkort meer…

You Raise Me Up

U kunt deze inhoud niet bekijken. Laat eerst een account aanmaken, neem hiervoor contact op met het bestuur!

Steigerconcert

Het themakoor Meiïnoar uit Sint Nicolaasga baarde in 2005 veel opzien met een ‘steigerconcert’ op dertig meter hoogte tijdens de renovatie van de toren van de rooms-katholieke kerk in het dorp. ,,Jo moatte sa no en dan is wat aparts dwaan om der in bytsje aksje in te hâlden.” Continue reading

Meiinoar Goes POP

Meiienoar goes pop stond aangekondigd op de grote aanplakbiljetten in St Nyk. In een propvol Zalencentrum bracht het koor in een zondagmiddagconcert een groot scala aan moderne nummers. Op de foto de dames van der Leest met hun vertolking van een nummer van de Pointer sisters.

geen optredens